Bent u een zakelijke klant?

Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Heeft u veel producten tegelijk nodig ?

Vraag dan een offerte aan.

U vindt hier de gegevens van onze vestiging:

Tuingoedkoop.nl is gevestigd in Heerhugowaard.

Het adres is :

Altonstraat 25

1704CC Heerhugowaard.

U kunt hier uw internetbestelling op afspraak ook afhalen.

 

Uw bestelling afhalen? Dat kan!

Naast dat wij uw bestelling via Teamtrans bij u thuis kunnen laten bezorgen kunt u uw bestelling ook afhalen in ons bedrijf in Heerhugowaard. Wanneer u voor afhalen heeft gekozen bij het afsluiten van de order ontvangt u van ons, zodra de bestelling klaarstaat, een e-mail met daarin alle informatie. Afhaaltijden : alleen op afspraak.

Meststoffen

Voor het bestellen van meststoffen gaat u naar TuinGoedkoop.nl. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan biologische en minerale meststoffen van de beste A-merken zoals Asef, Ecostyle en D.C.M. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de benodigde hulpmiddelen voor het bemesten.

Onze online afdeling meststoffen is opgedeeld in verschillende productgroepen:
Aanbiedingen
Biologische meststoffen
Bodemverbeteraar en compostmaker
Minerale meststoffen
Meststofstrooier


De meststoffen worden door ons uit voorraad geleverd. Er staat dan een levertijd van 3 dagen bij het product. Staat er een levertijd van 8 dagen, dan is het product niet op voorraad. Wellicht is het product al weer besteld en zal de levertijd vaak korter zijn dan 8 dagen. Grotere verpakkingen meststof worden vaak op een pallet geleverd. De levertijd is dan ongeveer 1 week. Alleen voor kleine orders vragen wij een bijdrage in de bezorg- en verwerkingskosten. Heeft u advies nodig over de juiste meststoffen voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.