Bent u een zakelijke klant?

Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Heeft u veel producten tegelijk nodig ?

Vraag dan een offerte aan.

U vindt hier de gegevens van onze vestiging:

Tuingoedkoop.nl is gevestigd in Heerhugowaard.

Het adres is :

Altonstraat 25

1704CC Heerhugowaard.

U kunt hier uw internetbestelling op afspraak ook afhalen.

 

Uw bestelling afhalen? Dat kan!

Naast dat wij uw bestelling via Teamtrans bij u thuis kunnen laten bezorgen kunt u uw bestelling ook afhalen in ons bedrijf in Heerhugowaard. Wanneer u voor afhalen heeft gekozen bij het afsluiten van de order ontvangt u van ons, zodra de bestelling klaarstaat, een e-mail met daarin alle informatie. Afhaaltijden : alleen op afspraak.

Speeltoestel tuin

Bij Tuingoedkoop kunt u terecht voor een goed en veilig speeltoestel voor de tuin. Er is een ruime keuze uit speeltoestellen met onder andere schommels, glijbanen, touwladders, zandbakken en speelhuisjes. Kies hieronder de categorie die u wilt bekijken of bekijk alle speeltoestellen en accessoires.

Speelhuisje
Speeltoestellen
Accessoires tbv speeltoestellen
Zandbakken

Bij een speeltoestel voor de tuin komt meer kijken dan u denkt. In het oerwoud van aanbiedingen hebben wij eerst gelet op de kwaliteit, en daarna op de prijs. Wij van Tuingoedkoop vinden dat het aspect veiligheid van groot belang is. Daarom bieden wij vooralsnog alleen speeltoestellen en attributen aan van het merk Hillhout. Hillhout heeft voor elk wat wils, geeft 10 jaar garantie op de geïmpregneerde producten en de prijs is zeer redelijk t.o.v. de kwaliteit.

De meeste tuin speeltoestellen leveren we uit voorraad. (Er staat bij de levertijd dan 8 dagen vermeld) Wanneer het pakket met TNT verstuurd kan worden (bijv. wanneer u alleen accessoires besteld) heeft u het al binnen 3 werkdagen in huis. Staat er een levertijd van 15 dagen, dan is het product niet op voorraad. Wellicht is het artikel al weer besteld en zal de levertijd vaak korter zijn dan 15 dagen.

U kunt naast een speeltoestel voor in de tuin bij ons ook uw meststoffen, tuingereedschap, barbecue, visvoeder, bloemzaden, tuinverlichting, verf of beits online bestellen. Kijk gerust even rond in het online tuincentrum. Alleen voor kleine orders vragen wij een bijdrage in de bezorg- en verwerkingskosten. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op.