Voedersilo Wildbird

Voedersilo van CJ Wildbird

Silo's van Wildbird Foods bieden u alles wat nodig is om te genieten van meer vogels in uw tuin. Het is wonderbaarlijk om te zien hoe feilloos vogels kwaliteit herkennen, niet alleen in voer, maar ook in de manier waarop dit wordt aangeboden. Door het gebruik van een silo blijft het voer namelijk langer vers en droog. Onze uitgebreide lijn van verschillende maten en materialen, biedt een uitstekende voedergelegenheid voor elke vogel en voor elk budget. Daarnaast zijn de silo's makkelijk in gebruik.

Het grote voordeel van de voedersilo’s van Wildbird zijn de ergonomische zitringen. Vogels eten zo in hun natuurlijke houding; met de kop naar voren. Een uniek en simpel, maar uitermate effectief systeem! De doorzichtige kokers van de voedersilo’s zijn gemaakt van UV-gestabiliseerd polycarbonaat en behouden hun kwaliteit onder alle weersomstandigheden. U heeft jarenlang plezier van de sterke Wildbird voedersilo’s. De kunststof voedersilo’s zijn prijstechnisch iets aantrekkelijker, de metalen versies duurzamer. Op alle metalen silo’s krijgt u maar liefst 5 jaar garantie!

Vogels moeten zich veilig voelen als ze eten. Plaats een voedersilo daarom het liefst op een plek in uw tuin waar ze een goed overzicht op de omgeving hebben. Ook vogelsoorten als roodborstjes, goudvinken en boomklevers voelen zich dan al snel thuis, zodat u van hun kleurenpracht kunt genieten.

                                voedersilo met zuignappen raamVoedersilo met zuignappen : Geniet van heel dichtbij van de vogels