Over ons

     

​​​​Tuingoedkoop is begonnen als familiebedrijf in zaden en goenteplanten op de markt. Wij, Henk en Grietje Eissen, hebben dit bedrijf onlangs overgenomen. Na het beëindigen van ons melkvee-akkerbouwbedrijf, hebben wij ons volledig gestort op onze hobby: tuinieren. Op de boerderij verlenen wij vaak hand en spandiensten, zowel in het werk als in het gezin (oppas opa en oma). Vanuit onze hobby is de kleine webshop www.worldflowerseeds.com ontstaan. De afgelopen twee jaar  hebben we het assortiment gigantisch uitgebreid, we kregen veel vragen naar groente en BIO zaden. 

Door de overname van Tuingoedkoop.nl  konden we in één keer  beide doelen verwezelijken: groente/kruiden  en BIO zaden.  We willen graag een online supermarkt opzetten voor tuinzaden, zowel van het A merk (Sluis garden) als mede ons huis merk World Flower Seeds, waarin u als tuinliefhebber lekker kunt shoppen. Op dezelfde manier willen we het ook opzetten voor kweekbenodigdheden en meststoffen.

Het opzetten van een webwinkel zal net als in de tuin gaan met mee en tegenvallers, er gaat veel tijd zitten in het voorbereiden en verzorgen van de gewassen, maar we kijken uit naar het oogst moment, wanneer we de eerst klanten mogen verwelkomen in onze nieuwe webshop. De tegenvallers zijn er om op te lossen. Wij zullen proberen service en kwaliteit tegen een goedkoop tarief te leveren

Samen met de vorige eigenaren ( Manuel en Tristian) kunnen wij uw leef omgening  een groene belevenis geven.

Hebt u vragen of opmerkingen of hebt u zaden die niet in het assortiment staan, aarzel niet en stuur dan even een mailtje en wij nemen contact met U op.

Wij gaan voor een prettige en duurzame samenwerking.

Henk en Grietje Eissen

Mens & Milieu 

Wij proberen naast het bewuster maken van onze klant over de natuur, ook zelf een steentje bij te dragen aan mens en milieu. We gebruiken gerecyclede dozen, welke we zo efficiënt mogelijk indelen bij het inpakken van jouw bestelling. Naast nieuwe produkten zullen we ook gebruikte artikelen in ons assortiment opnemen                                               

Sinds 2005 isTuingoedkoop.nl, zowel in Nederland als België actief. Door de jarenlange ervaring in de tuinbranche, heeft Tuingoedkoop.nl veel kennis in huis, van zowel  tuinaanleg, zaaien en kweken en het onderhoud van de tuin

Ons doel is samen met ons team een verschil te maken in de Tuinbranche. Met TuinGoedkoop willen wij de klant, op een persoonlijke manier, dichter bij de natuur brengen. Hierbij staan voor ons verbinding, service en kwaliteit op nummer één. We streven met Tuingoedkoop voor meer biodiversiteit in de Nederlandse tuinen en ondersteunen mensen met het zaaien en kweken van hun eigen groente en fruit. Een mooi voorbeeld hiervan is ons scholenproject, hiermee willen wij nieuwe generaties verbinden met zichzelf, elkaar en de natuur. 

Door de jarenlange ervaring in de tuinbranche, heeft Tuingoedkoop.nl veel kennis in huis over zowel tuinaanleg, zaaien en kweken, als het onderhoud van de tuin. Met deze uitgebreide kennis staan wij elke dag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Mocht u vragen hebben, wij zijn per email te bereiken. Wij helpen u maar al te graag. 

Via e-mail kunt u ons bereiken op het volgende adres: info@tuingoedkoop.nl