Vragen? Mail ons op:    info@tuingoedkoop.nl

  • Levering 1-2 werkdagen in NL en BE
  • Betalen na ontvangst mogelijk tot 200,-
  • Vanaf € 25,- gratis bezorging (in NL)

Over ons

Tuingoedkoop.nl is een familie bedrijf dat al sinds 1934 bestaat. Opa Visser is begonnen met de verkoop van zaden en groente planten op de markt. Later kwamen daar tuinplanten, bomen, en heesters bij. In 1992 werd een kas gebouwd, en werd er gestart met een Tuincentrum.                                                         

Sinds 2005 zijn we ook actief met de webshop Tuingoedkoop.nl, zowel in Nederland als België. Door de jarenlange ervaring in de tuinbranche, heeft Tuingoedkoop.nl veel kennis in huis, van zowel  tuinaanleg, zaaien en kweken en het onderhoud van de tuin

Ons doel is samen met ons team een verschil te maken in de Tuinbranche. Met TuinGoedkoop willen wij de klant, op een persoonlijke manier, dichter bij de natuur brengen. Hierbij staan voor ons verbinding, service en kwaliteit op nummer één. We streven met Tuingoedkoop voor meer biodiversiteit in de Nederlandse tuinen en ondersteunen mensen met het zaaien en kweken van hun eigen groente en fruit. Een mooi voorbeeld hiervan is ons scholenproject, hiermee willen wij nieuwe generaties verbinden met zichzelf, elkaar en de natuur. 

Door de jarenlange ervaring in de tuinbranche, heeft Tuingoedkoop.nl veel kennis in huis over zowel tuinaanleg, zaaien en kweken, als het onderhoud van de tuin. Met deze uitgebreide kennis staan wij elke dag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Mocht u vragen hebben, wij zijn per email te bereiken. Wij helpen u maar al te graag. 

Via e-mail kunt u ons bereiken op het volgende adres: info@tuingoedkoop.nl